Horeca apparatuur voor professionals!

Gastrocenter is leverancier en fabrikant van grootkeuken-apparatuur. In ons uitgebreide assortiment vindt u professionele grootkeuken apparatuur, ventilatiesystemen, RVS meubilair en alle andere benodigdheden voor de inrichting van een grootkeuken.

Ons uitgebreide aanbod kan u altijd bieden wat u nodig heeft, binnen ieder budget.

Onze tarieven worden zorgvuldig afgesteld om de kwaliteit en continuïteit van onze producten en diensten te garanderen. Wij willen niet de goedkoopste producten aanbieden, wel de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Luchtbehandeling Systemen

Gastrocenter is gespecialiseerd in: luchtfiltersystemen en luchtbehandeling voor horeca gelegenheden. Gastrocenter ontwerpt, produceert en levert verschillende modellen RVS horeca afzuigkappen in eigen beheer. Standaard in ons assortiment treft u het type doosmodel, schuin model en eilandmodel. Tevens zijn we gespecialiseerd in maatwerk zoals afzuigkappen op maat.

Maatwerk

Ieder situatie is anders. Is een product niet standaard verkrijgbaar, dan ontwerpen en produceren wij het zelf. Hierdoor leveren wij gegarandeerd een passende oplossing voor elk budget.

Gastrocenter heet u van harte welkom!

Onze medewerkers zijn al meer dan 20 jaar actief in de branche en kunnen u daardoor van een betrouwbaar en vakkundig advies voorzien over onze producten en het is altijd gratis. Wij helpen uw horecaonderneming graag verder. Heeft u vragen over onze producten? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Bel, app of mail ons gerust. Telefonisch op +31 228 852771, WhatsApp +31641392795, e-mail: info@gastrocenter.nl.