Retourneren van producten voor zakelijke klanten:

Het kan soms voorkomen dat een pakket beschadigd bij u aankomt, dan verzoeken wij u vriendelijk om eerst contact met ons op te nemen via de mail of telefonisch, houdt u aub het ordernummer bij de hand. Indien u een mail heeft gestuurd streven wij ernaar om binnen 24 uur een reactie te sturen.

Wij zullen er dan zorg voor dragen dat er direct een nieuw artikel verstuurd wordt.

Retour goederen dienen ongebruikt en in de originele verpakking te  worden geretourneerd.

Ook is het van belang dat er een kopie factuur meegezonden wordt in de verpakking, zodat wij zien van wie de retournering afkomstig is.

Voorwaarden voor retourneren:

  • Het product moet zo goed mogelijk in de originele verpakking en met voldoende beschermende materialen worden verpakt voordat het verzonden wordt. Uitgezonderd zijn maatwerk producten.
  • Voordat een product geretourneerd wordt, dient u altijd contact op te nemen met Gastrocenter. Let op, bij zakelijke klanten wordt bij het retourneren 30% van het totale aankoopbedrag in rekening gebracht.
  • De retourkosten zijn voor rekening van de klant.

Wij behouden het recht voor om het retour te nemen van producten te weigeren als niet aan de hierboven gestelde eisen is voldaan.

Retourneren van producten voor particuliere klanten:

Producten die niet naar wens zijn, mankementen vertonen of niet aan de eisen voldoen kunnen worden geretourneerd. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@gastrocenter.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voorwaarden voor retourneren:

– U heeft uiterlijk 14 dagen bedenktijd als particulier om een product te retourneren.

– Het ongebruikte onbeschadigde artikel is compleet in onbeschadigde originele verpakking.

– Het product moet zo goed mogelijk in de originele verpakking en met voldoende beschermende materialen worden verpakt voordat het verzonden wordt.

– Wij willen u vragen om ons telefonisch of via de mail op de hoogte te stellen van uw retour. Dit om het soepel mogelijk te laten verlopen.

– De retourkosten zijn voor rekening van de klant.

– Wij behouden het recht voor om het retour te nemen van producten te weigeren als niet aan de hierboven gestelde eisen is voldaan.